MOBIELE ESPRESSOBAR HUREN

Je evenement, bedrijfsfeest of bruiloft compleet maken? Wij zorgen voor een complete koffiebeleving op jouw gekozen locatie. Huur onze mobiele espressobar in en de gastvrije barista maken jouw locatie sfeervol en uniek. Naast de beste koffie is er ook de mogelijkheid om onze mobiele espressobar te gebruiken als wijnbar of zelfs als cocktailbar.

DE ESPRESSOBUS

Koffiebus huren

De espressobus heeft een sfeervolle en feestelijke uitstraling, ideaal om op te vallen op alle gelegenheden. De afmetingen zijn L 460 cm x B 200 cm x H 240 cm. De espressobus zal worden voorzien van een Italiaanse handhevel espressomachine, koffiemolen en watertank. Het enige wat er benodigd is, is stroom.

 

Optioneel:

  • Bistro set
  • Statafel

 

Uiteraard wordt de espressobus bediend door een barista, die alle espressotechnieken en espressoprocessen beheerst. Tevens is er ook de mogelijkheid om de espressobus uit te breiden met cakejes, muffins en andere dranken. Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee!

 

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. 

MOBIELE ESPRESSOBAR COMPACT

Koffiebar huren

Door zijn compacte afmeting, vanaf 110 cm x 60 cm x 200 cm is de kleine espressobar geschikt voor elke locatie. De bar zal worden voorzien van een La Marzocco espressomachine, koffiemolen en watertank. Het enige wat er benodigd is, is stroom.

 

Optioneel:

  • Personal branding (mobiele bar en bekers voorzien van eigen logo).

 

Uiteraard wordt de espressobar bediend door een barista, die alle espressotechnieken en espressoprocessen beheerst. Tevens is er ook de mogelijkheid om de koffiebar uit te breiden met cakejes, muffins en andere dranken. Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee!

 

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

INSTORE ESPRESSOBAR

Vroem Vroem Koffie is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners om een instore espressobar te plaatsen. Wij gaan graag een samenwerking met je aan om jouw locatie uniek en aantrekkelijk te maken.

 

Geschikte locaties kunnen zijn:

  • Retailers (kledingzaken, warenhuizen)
  • grote kantoren
  • bibliotheken
  • ziekenhuizen
  • stations
  • scholen

 

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.